Uitleg voor Online afspraken maken of producten reserveren

LET OP: Is er een levensbedreigende situatie en moet uw dier direct geholpen worden? Maak geen afspraak online, maar bel 0344-662314 , de assistente kan u adviseren welke eerste hulp toe te passen en ruimte maken voor een spoedafspraak. Zo wordt u het snelst geholpen. Wanneer u twijfelt of het een spoedgeval is, bel dan ook, zodat u met de assistente kan overleggen. Het bovenstaande nummer is specifiek voor spoedgevallen tijdens kantooruren. Ons reguliere telefoonnummer is 0344-612976, te bereiken van 8.00 – 19.30u.

Hoe maak ik online een afspraak?

Ga naar het formulier en vul uw gegevens in. U kunt ook aangeven of u een voorkeur voor een dierenarts heeft. In dat geval krijgt u te zien wanneer u bij betreffende dierenarts terecht kunt, dit kan per dierenarts verschillend zijn. Daarna kunt u uit een aantal afspraaktypes kiezen. Het afspraaktype bepaalt automatisch hoeveel tijd er ingeroosterd wordt. De afspraak kunt u vervolgens plannen op een tijdstip dat u uitkomt, tot maximaal 1 maand vooruit. Afspraken zoals operaties en visites plannen we het liefst samen met u, daarom vindt u deze opties niet in het keuzemenu terug. Bel hiervoor naar de praktijk op 0344-612976, de assistente helpt u graag.

De afspraak wordt bevestigd per mail. Voor uw gemak kunt u de afspraak via één druk op de knop direct doorzetten naar uw eigen digitale agenda.

NB: Het is ook mogelijk om voor meerdere dieren in één keer een afspraak te maken, mits het gaat om afspraken van dezelfde tijdsduur. We hopen dat het systeem het in de toekomst ook mogelijk maakt om tegelijk afspraken van verschillende duur te maken. Mocht het gaan om afspraken van verschillende duur, kunt u het beste bellen: 0344-612976

Let op: U kunt de gemaakte afspraak tot 24 uur van tevoren online annuleren. Bent u te laat? Bel dan met de praktijk op 0344-612976. Bij niet tijdig afzeggen worden kosten in rekening gebracht.

Hoe reserveer ik online producten?

U kunt nu ook voeding en medicijnen online reserveren. Ga naar het formulier en vul uw gegevens in; in het menu met afspraaktypes selecteert u “Een bestelling van voer / medicijnen reserveren”. U krijgt van ons een telefoontje of een mailtje zodra het voer voor u klaarligt.

Staat uw dier langdurig op medicatie, dan kunt u deze medicatie ook online bestellen op dezelfde manier. Uiteraard moet bij ons de diagnose van uw dier bekend zijn om medicatie voor te kunnen schrijven, er kijkt altijd een dierenarts mee die beoordeelt of het blijven geven van de medicatie verstandig is. Om te zorgen dat u niet voor niets komt, zullen we bellen of mailen zodra de medicatie klaarligt. Zie voor een stap voor stap uitleg: Een bestelling plaatsen, hoe werkt dit?

Dierenkliniek Tiel-Drumpt: U kunt de dierenarts in Tiel - Drumpt telefonisch bereiken. Ook kunt u bij ons een online afspraak maken.