Wachtkamer

Dierenkliniek Tiel-Drumpt: De wachtkamer bij de dierenarts in Tiel.
Wachtkamer

We hebben een gezellige wachtkamer, waar u met uw dier kunt plaatsnemen tot u aan de beurt bent. Hier is uiteraard water voor uw hond aanwezig en voor uzelf tijdschriften en boeken. Op ons tv-scherm draait een slideshow met interessante informatie over de praktijk, dierenweetjes, verschillende ziekten en uiteraard de nodige humor. 

Weegschaal

We houden graag samen met u het gewicht van uw dier in de gaten. In de wachtkamer staat een grote weegschaal, waar u bij elk bezoek even gebruik van kunt maken. Hij is plat en daardoor minder eng voor uw dier. Geef het gewicht door aan de assistente aan de balie, zij zal dit dan in het dossier van uw dier zetten. Zo krijgen we ook geleidelijke stijgingen of dalingen goed in beeld. U kunt altijd zonder afspraak binnen komen lopen om uw dier te wegen. Voor kleine dieren staat er een weegschaal in de spreekkamer. Deze is voor de lagere gewichten nauwkeuriger dan de grote weegschaal in de wachtkamer. We beschikken ook over een brievenweegschaal voor de écht kleine diertjes zoals vogeltjes of hamsters. 

Balie

Onze gediplomeerde assistentes zitten voor u klaar achter de balie. Geef aan hen door dat u er bent. Ook bestelde voeding en voorgeschreven medicatie kunt u bij hen ophalen. Verder kunnen zij u adviseren bij de aankoop van ontwormings- en ontvlooiingsmiddelen, speeltjes etc.

Dierenkliniek Tiel-Drumpt: altijd en overal overleggen we met elkaar
Tijdverdrijf

Het kan helaas voorkomen dat u even moet wachten. Wanneer u dier zo ziek is dat hij met spoed geholpen moet worden, gaan we natuurlijk direct voor uw dier aan de slag. Helaas is het gevolg dat andere afspraken even moeten wachten.  Of u nu aan de ene of aan de andere kant van dit verhaal zit, fijn is anders.  We proberen uiteraard de wachttijd zo veel mogelijk te beperken, maar kunnen dit niet altijd voorkomen.

Om het u zo aangenaam mogelijk te maken, kunnen we u koffie of thee aanbieden, zijn er tijdschriften en boeken aanwezig en kunt u de presentaties op onze tv en wisselende fotolijst bekijken.