Eline van Bekkum

Dierenkliniek Tiel-Drumpt: Eline van Bekkum, paraveterinair bij dierenkliniek Tiel-Drumpt

Mijn naam is Eline van Bekkum, getrouwd en moeder van 2 dochters. Wij wonen in Veenendaal met kat Noes en hond Spencer. Vanaf juli/augustus zult u mij gaan tegenkomen in deze gezellige praktijk.

Als kind zijnde was ik altijd in de weer met onze hamsters en cavia’s maar dat je daar je beroep van kon maken wist ik niet. Zodra ik aan het werk ging in de dierenartsenpraktijk zijn de afwisseling, het onverwachte en het hoge knuffelgehalte de dingen die mij het meest voldoening geven.

In 2000 leerde ik drs. Kramer kennen toen wij samen in dezelfde praktijk in Veenendaal werkten. Ik ben daar met veel plezier tot oktober 2019 blijven werken maar was toe aan een nieuwe uitdaging. Na 2 korte omzwervingen blijkt dat ‘het bloed kruipt waar het niet gaan kan’, en solliciteerde ik nieuwsgierig bij dierenkliniek Tiel-Drumpt.

De vriendelijkheid die de praktijk uitstraalt en de verbondenheid met cliënten en hun huisdier, maar ook met de collega’s spreekt mij zeer aan. Dat er altijd gewerkt wordt om nog beter te worden is een sterk punt, vind ik. Ook ik kan na jarenlange ervaring nog steeds nieuwe dingen leren en dat is het mooie aan het vak van paraveterinair.

Katten en alle soorten senioren hebben bij mij een streepje voor maar dat neemt niet weg dat ik voor alle dieren klaarsta en de beste zorg wil leveren. Achter de schermen vind ik het leuk om de voorraad te beheren en de opnamepatiënten te vertroetelen.

Ik verwelkom u en uw huisdier graag in deze veelzijdige praktijk.