Ilse van Vugt

Dierenkliniek Tiel-Drumpt: Ilse, onze paraveterinair uit Beneden-Leeuwen

Hallo allemaal, 

Graag wil ik mezelf even voor willen stellen, mijn naam is Ilse van Vugt. Ik kom uit Lienden en woon op dit moment samen met mijn vriend in Beneden Leeuwen. Als kind was ik al dol op huisdieren en heb er dan ook veel mogen verzorgen zoals konijnen, honden, cavia`s, vogels en vissen. Naast onze huisdieren heb ik jaren paardgereden. 

Zelf ben ik nu het “baasje” van onze hamster Teddy en hebben we een groot aquarium met 3 goudvissen en 3 sluierstaarten. Deze goudvissen mogen nu lekker groeien en hoop dat ze later in een vijver kunnen rondzwemmen. 

In 2019 heb ik mijn diploma gehaald als paraveterinair dierenartsassistente op het Aeres MBO college in Barneveld voormalig het Groenhorst college. Tijdens de opleiding heb ik verschillende stages gelopen. Het leukste vond ik de schapenstage. Ik mocht naar Groningen en heb hier veel texelaars geholpen tijdens de bevallingen. Ook merkte ik tijdens mijn stages in de dierenartsenpraktijken dat ik de combinatie tussen mens en dier het leukste vond. Na het behalen van mijn diploma ben ik begonnen bij Vets Place in Druten.  In deze praktijk gaf ik o.a. puppy- en kittenconsulten. Wat hier zo leuk aan was, is dat je ze ziet opgroeien van 3 maanden naar 1 jaar oud. Na ongeveer een jaar daar gewerkt te hebben merkte ik dat ik niet op mijn plek was en ben ik op zoek gegaan naar meer uitdaging. 

Tijdens mijn vrije tijd ga ik wandelen met Guus de knappe hond van mijn ouders en spreek ik af met vrienden. Ook help ik met het verzorgen van 2 shetlanders Esh en Moppie. Vaak ga ik samen met een vriendin de shetlanders poetsen en daarna lekker een eind wandelen. 

Met positieve energie ben ik nu aan het werk bij Dierenkliniek Tiel – Drumpt.

Graag zie ik jullie in de praktijk om u en uw huisdier te leren kennen.