Anoah van Ommeren

Dierenkliniek Tiel-Drumpt: Anoah, paraveterinair

Hallo allemaal,

Ik stel mij graag even aan u voor. Ik ben Anoah van Ommeren, 18 jaar en ik woon in het mooie Erichem. Hier woon ik samen met mijn familie, cavia’s, tropische vogels en vissen. 

Mijn opleiding tot dierenartsassistente paraveterinair heb ik gevolgd op het Yuverta (voormalig Wellantcollege) in Houten. Deze opleiding heb ik in 2 jaar afgerond, omdat ik eerst de Havo heb gedaan. Tijdens mijn opleiding heb ik verschillende stages gelopen. Zo heb ik een stage gehad in een dierenasiel en heb ik bij verschillende dierenartspraktijken stage gelopen, waaronder hier in Tiel-drumpt. Dit was een hele leuke stage, waar ik veel geleerd heb en met gezellige mensen heb gewerkt.  Mogelijk bent u mij hierom al een keer tegen gekomen in de praktijk. 

In mijn vrij tijd lees ik graag boeken, ben ik vaak creatief bezig en houd ik er van om andere landen te ontdekken. Daarnaast kom ik ook vaak op een boerderij waarbij ik onder andere help met de kalfjes voeren. Dit doe ik met veel plezier en ik vind het dan ook niet erg om hier vroeg voor uit mijn bed te gaan. 

Wat ik leuk vind aan werken in de praktijk is dat het werk heel afwisselend is en er geen één dag hetzelfde is, daarnaast geeft het mij voldoening om een blije eigenaar met een gezond dier de praktijk te zien verlaten.

Per 1 september 2023 begin ik in de praktijk en hoop u en uw dier snel te zien in de praktijk!