Lotte Dekkers

Dierenkliniek Tiel-Drumpt: Lotte Dekkers uit Geldermalsen is 1 van onze paraveterinairen.

Hoi allemaal, ik stel mij graag even aan u voor. Mijn naam is Lotte Dekkers. Ik ben 20 jaar oud. Ik ben opgegroeid in Tiel, later verhuisd naar Geldermalsen. 

In 2019 heb ik mijn diploma paraveterinair behaald op het Wellant College in Houten. Doordat ik mijn Havo diploma heb behaald, had ik de mogelijkheid de opleiding in 2 jaar af te ronden. Tijdens deze opleiding heb ik bij verschillende bedrijven stage gelopen. Ik heb onder andere stage gelopen bij 2 dierenklinieken, een dierenasiel en bij een schapenhouder.  Tijdens deze stages heb ik veel kennis opgedaan.

Al van kleins af aan heb ik een liefde voor dieren. Ik heb altijd interesse gehad in allerlei verschillende dieren.  Toen ik 6 jaar oud was, kregen we thuis 2 katten. Het aantal dieren is inmiddels flink gegroeid, namelijk: 2 honden, 3 katten, 1 konijn, 16 eenden, 2 geiten, een vijver vol vissen en ruim 200 duiven. Een hele beesten boel dus!

Mijn vrije tijd spendeer ik het liefste met mijn vriend, vrienden en familie. En ook zeker met alle dieren thuis.  Verder hou ik ervan om creatief bezig te zijn door bijvoorbeeld te tekenen of schilderen. 

Inmiddels heb ik 1 jaar ervaring opgedaan in een andere dierenkliniek. Dit was helaas niet de juiste werkplek voor mij. Na een zoektocht voor een nieuwe uitdaging, kijk ik er naar uit om met veel plezier in het leuke team van Dierenkliniek Tiel-Drumpt aan de slag te gaan.

Wat ik leuk vind aan het beroep is de afwisseling. Er is geen dag hetzelfde. Ook de enorme waardering van zowel mens en dier is een onderdeel wat het beroep zo mooi maakt. Ik ben blij dat ik van mijn passie voor dieren mijn beroep heb mogen maken!

Alle dieren verdienen even veel liefde en de juiste zorg. Ik kan niet wachten om u en uw huisdieren in de kliniek te ontmoeten!