Lotte Dekkers

Dierenkliniek Tiel-Drumpt: Onze paraveterinair Lotte leert nu ook Pools

Hoi allemaal, ik stel mij graag even aan u voor. Mijn naam is Lotte. Binnenkort woon ik samen met mijn vriend en poes Otje in Meteren.

Al van kleins af aan heb ik een liefde voor dieren. Ik heb altijd interesse gehad in allerlei verschillende dieren.  Toen ik 6 jaar oud was, kregen we thuis 2 katten. Het aantal dieren is inmiddels flink gegroeid, namelijk: 1 hond, 4 katten, 16 eenden, 2 geiten, een vijver vol vissen en ruim 200 duiven. Een hele beesten boel dus!

In 2019 heb ik mijn diploma paraveterinair behaald op het Wellant College in Houten. Doordat ik mijn Havo diploma heb behaald, had ik de mogelijkheid de opleiding in 2 jaar af te ronden. Tijdens deze opleiding heb ik bij verschillende bedrijven stage gelopen. Ik heb onder andere stage gelopen bij 2 dierenklinieken, een dierenasiel en bij een schapenhouder.  Tijdens deze stages heb ik veel kennis opgedaan.

Mijn vrije tijd spendeer ik het liefste met mijn vriend, vrienden en familie. En ook zeker met alle dieren thuis.  Verder hou ik ervan om creatief bezig te zijn door bijvoorbeeld te tekenen of schilderen.

Wat ik leuk vind aan het beroep is de afwisseling. Er is geen dag hetzelfde. Ook de enorme waardering van zowel mens en dier is een onderdeel wat het beroep zo mooi maakt.
Over afwisseling gesproken, ik ben samen met mijn collega (dierenarts) Sanne Levering de Poolse taal aan het leren. Hoe gaaf! Dit doen wij om ook de klanten die alleen Pools praten ook de beste service en zorg te leveren. Dus wie weet hoort u ons binnenkort ook ‘dzień dobry’ zeggen!

Ik ben blij dat ik van mijn passie voor dieren mijn beroep heb mogen maken!
Alle dieren verdienen even veel liefde en de juiste zorg. Ik kan niet wachten om u en uw huisdieren in de kliniek te ontmoeten!