Romy van Leijenhorst

Dierenkliniek Tiel-Drumpt: Paraveterinair Romy

Dieren staan al vanaf kleins af aan op de eerste plek. Altijd al wilde ik dierenarts of assistente worden, ik wist altijd al dat ik ooit bij de dierenarts zou eindigen. Na het behalen van mijn diploma paraveterinair in 2017 heb ik eerst mijn eigen honden trimsalon opgezet. Hobbymatig trim ik nog wel honden maar dit heeft voor mij niet de prioriteit. 

Als dierenartsassistente is geen dag hetzelfde, dit maakt het beroep daarom zo leuk! De afwisseling, de uitdaging en telkens het beste uit jezelf willen halen is waarom het ook leuk blijft. Per april 2022 mag ik dit prachtige team in Tiel komen versterken. Mijn naam is Romy van Leijenhorst, ik ben 24 jaar en ik kom uit Zetten. 

In mijn vrije tijd ga ik graag leuke dingen doen met mijn hondje Tess. We gaan graag naar het strand, wandelen in het bos of een weekendje uitwaaien in Burg-Haamstede.  Ook ben ik graag met mijn vriend en vrienden er op uit. Thuis ben ik veelal bezig met muziek te maken. Ik speel al van kleins af aan piano en volg sinds vorig jaar ook zangles.