Stage

Onze kliniek is een officieel erkende praktijkleerschool voor stagiaires. Het gaat om stagiaires voor de opleiding paraveterinair maar ook om studenten die, in het laatste deel van hun opleiding tot dierenarts, stage willen lopen.
Het kan dus voorkomen dat u een stagiaire treft tijdens het telefonisch contact of aan de balie. Stagiaires staan altijd onder direkt toezicht van een van onze gediplomeerde praktijkmedewerkers.

Lieke

Dierenkliniek Tiel-Drumpt: Lieke Hendrikx, stagiaire bij onze dierenkliniek

Hallo,

Hierbij stel ik mezelf graag even voor.

Mijn naam is Lieke Hendrikx. Ik ben 18 jaar en  zit nu in mijn laatste jaar van de opleiding paraveterinair dierenartsassistente. Deze opleiding volg ik op het yuverta in Houten.

Ik woon zelf in tiel met mijn familie en mijn 2 lieve hondjes. Een labradoodle en goldendoodle. Ik ben een echte dierenvriend en vanaf dat ik 7 jaar ben rijd ik al paard. In mijn vrije tijd ben ik graag met vrienden of ga naar de sportschool.

Op dierenartspraktijk Tiel-drumpt volg ik mijn allerlaatste stage en rond ik mijn studie af met een eindtoets op de praktijk. Ik kijk uit naar deze stage en hopelijk haal ik hierna ook mijn diploma! Bedankt voor uw tijd en wie weet kom ik u een keer tegen op de praktijk!

Stageplaatsen

 

Wat betreft nieuwe stageplaatsen; we zitten op dit moment helaas al vol tot half 2024.

We merken vaak dat stagiaires ons benaderen, enkele weken voordat ze hun stage willen gaan lopen. We zitten dan helaas vrijwel altijd al vol. Omdat we voldoende tijd in de begeleiding willen steken hebben we plek voor maximaal 1 stagiaire tegelijk. Dus mocht u bij ons stage willen lopen, neem dan ruim van te voren contact op. Zo voorkomen we teleurstelling en onnodige stress.

Wordt jij onze nieuwe stagiair?

Onze eerdere stagiaires