Stage

Onze kliniek is een officieel erkende praktijkleerschool voor stagiaires. Het gaat om stagiaires voor de opleiding paraveterinair maar ook om studenten die, in het laatste deel van hun opleiding tot dierenarts, stage willen lopen.
Het kan dus voorkomen dat u een stagiaire treft tijdens het telefonisch contact of aan de balie. Stagiaires staan altijd onder direkt toezicht van een van onze gediplomeerde praktijkmedewerkers.

Dierenkliniek Tiel-Drumpt: Sanne, toekomstig dierenarts en nu stage aan het lopen.

Mijn naam is Sanne van der Bent en ik ben 23 jaar oud. Ik ben gek op allerlei diersoorten en zelf heb ik thuis dan ook een wimpergekko. Daarnaast heb ik een hamster en drie konijnen loslopen, die binnengekomen zijn via een dierenopvang en bij mij een gezellig thuis hebben gekregen.

Ik studeer diergeneeskunde en heb mijn Bachelor behaald. Inmiddels werk ik al zes jaar als vrijwilliger voor de dierenambulance, voornamelijk als verzorgster, maar ik ga op mijn vrije dagen ook regelmatig mee op de dierenambulance als bijrijder. Momenteel heb ik een tussenjaar en in september start mijn Masteropleiding. In deze periode ben ik op vakantie geweest in Lapland en heb ik een sledehondentocht gemaakt, iets wat ik al heel lang wilde doen. Sinds mei ben ik doordeweeks te vinden in de dierenkliniek en mag ik meekijken met de dierenartsen. Ik vind het erg leuk dat ik de kans hier heb gekregen om mezelf te ontwikkelen, dingen te leren en ervaringen op te doen. Ik heb het hier ook erg naar mijn zin.

Misschien zie ik u de komende tijd nog in de dierenkliniek!

Stageplaatsen

 

Wat betreft nieuwe stageplaatsen; we hebben weer plek vanaf september 2024.

We merken vaak dat stagiaires ons benaderen, enkele weken voordat ze hun stage willen gaan lopen. We zitten dan helaas vrijwel altijd al vol. Omdat we voldoende tijd in de begeleiding willen steken hebben we plek voor maximaal 1 stagiaire tegelijk. Dus mocht u bij ons stage willen lopen, neem dan ruim van te voren contact op. Zo voorkomen we teleurstelling en onnodige stress.

Wordt jij onze nieuwe stagiair?

Onze eerdere stagiaires