Stage

Onze kliniek is een officieel erkende praktijkleerschool voor stagiaires. Het gaat om stagiaires voor de opleiding paraveterinair maar ook om studenten die, in het laatste deel van hun opleiding tot dierenarts, stage willen lopen.
Het kan dus voorkomen dat u een stagiaire treft tijdens het telefonisch contact of aan de balie. Stagiaires staan altijd onder direkt toezicht van een van onze gediplomeerde praktijkmedewerkers.

Annabel Bakker

Dierenkliniek Tiel-Drumpt: Dierenarts stagiaire Annabel Bakker

Hierbij wil ik mij graag aan u voorstellen.

Ik ben Annabel Bakker en inmiddels is het laatste half jaar van mijn studie Diergeneeskunde aangebroken. Over een aantal maanden ben ik afgestudeerd als dierenarts. De ideale gelegenheid om nog wat meer ervaring op te doen bij Dierenkliniek Tiel-Drumpt.

Ik ken Dierenkliniek Tiel-Drumpt en het team al een beetje door 1 week stage een paar jaar geleden. Dat is erg goed bevallen en ik heb toen veel geleerd, dus ik hoop nu nog meer te leren. Ook mijn honden komen regelmatig hier op bezoek voor hun vaccinaties en als er wat aan de hand is.

Mijn vrije tijd besteed ik het liefst aan mijn paard, maar ook aan hardlopen, tekenen en trainen met de hond. Thuis hebben we ook nog een paar kippen en katten van de buren die graag op bezoek komen. Op de foto zie je onze nieuwe aanwinst genaamd Rover. Hij komt uit het asiel en woont nu een paar maanden bij ons. Rover moest alles nog leren, gelukkig leert hij snel en kan hij nu bijna alle basiscommando’s.

Ik ga 2 weken stage lopen, dus mogelijk tot ziens!

Wordt jij onze nieuwe stagiair?

Onze eerdere stagiaires