Vacature Paraveterinair / Dierenartsassistent

Ben je een afgestudeerde paraveterinair en zoek je een leuke dierenkliniek om bij te werken?

Dan heb je ons nu gevonden!

Dierenkliniek Tiel-Drumpt: Vacature paraveterinair
Wat voor paraveterinair zoeken we?

We zijn niet op zoek naar zomaar iemand, maar naar iemand die echt in ons team past. We zijn een middelgroot team en dierenartsen en assistentes werken intens samen. Dat betekent dat het belangrijk is dat we goed bij elkaar passen.

We zoeken iemand die enerzijds vrolijk en gezellig is en anderzijds gedreven en gemotiveerd. Iemand die gaat voor voortdurende verbetering en het leuk vindt om naast de standaard assistente handelingen extra mogelijkheden te krijgen. 

Wie zijn wij?

Onze dierenkliniek gaat voor persoonlijke aandacht. Doordat onze praktijk niet heel groot is, leer je de klanten al snel goed kennen. Deze band met de klanten maakt het mede zo leuk. We proberen het allemaal zo goed mogelijk te doen. Tegelijkertijd willen we een gezellige tijd met elkaar te hebben, want uiteindelijk doe je het toch allemaal samen. We willen onszelf steeds verder verbeteren en ontwikkelen, wat zich uit in het toepassen van nieuwe ontwikkelingen. 

Ons team bestaat uit een kern van mensen die al lang bij ons werkt, met een vleugje jong bloed, noodzakelijk voor de frisse blik.

Vacature paraveterinair

Vanwege de uitbreiding van het aantal dierenartsen, willen we ook graag het aantal paraveterinairen uitbreiden. Het gaat om een vacature voor 32 uur, verdeeld over 5 dagen. We zijn niet gebonden aan de cao, maar volgen deze wel in grote lijnen. 

Interesse om onze vacature paraveterinair op te vullen? Wat te doen:

Om een betere indruk te krijgen van ons team en de dierenartsenpraktijk kun je de website bekijken, maar we hebben ook een facebookpagina (zie onderaan de pagina)

Nu kun je natuurlijk niet wachten met het versturen van je brief en je CV.
Om te zorgen dat we alleen brieven krijgen van echt gemotiveerde paraveterinairen, is er een obstakel ingebouwd; je moet ons even bellen om te vragen naar welk e-mail adres je de brief mag sturen (bijkomend voordeel: zo voorkomen we tevens dat we grote hoeveelheden spam binnenkrijgen)

We hopen dat we snel een gesprek met je kunnen hebben om te zien of jij een klik hebt met ons en andersom.

Tot snel.

Dierenkliniek Tiel-Drumpt: vacature paraveterinair