Contact

Adres & route

Openen in Google Maps

Ons adres
Culemborgse Grintweg 2
4003 CJ  Tiel
0344-612976

Op de bovenstaande kaart kunt precies zien waar de praktijk staat en wat de makkelijkste route is om bij ons te komen.

(Mocht u gebruik maken van een navigatiesysteem dan wil het nog wel eens voorkomen dat ze u ter hoogte van Brasserie Nu afleveren. Mocht dat het geval zijn, rijdt dan nog ongeveer 400-500 meter richting Tiel dan komt u wel bij ons uit).

Onze praktijk heeft een hele gunstige ligging. De dierenkliniek is makkelijk te bereiken voor de mensen die vanuit Tiel en Passewaaij komen. Maar ook vanuit Wadenoijen, Ophemert, Varik en Kapel-Avezaath zijn we makkelijk te bereiken.
Dankzij de provinciale weg bent u ook snel vanuit onder andere Buren, Kerk-Avezaath en Zoelen bij ons. Verder liggen we strak naast de A15 wat ervoor zorgt dat we zelfs snel te bereiken zijn voor de patiënten vanuit Maurik, Echteld, Ingen, IJzendoorn, Beneden-Leeuwen, Wamel, Druten, Eck en Wiel en andere plaatsen die langs de A15 liggen.

Dierenkliniek Tiel-Drumpt: Er is een ruime parkeerplaats voor de bezoekers van onze dierenarts.

Er is ruime parkeergelegenheid bij onze dierenkliniek.

Aanvullende informatie

Openingstijden

De kliniek is open van maandag t/m vrijdag van 08:00 uur tot 19:30 uur.

Om de wachttijden voor patiënt en eigenaar te beperken, werken wij uitsluitend op afspraak. Er is geen inloopspreekuur. U kunt voor overdag of voor ’s avonds een afspraak maken. Dit heeft, naast de kortere wachttijd, ook het voordeel dat wij voldoende tijd voor uw huisdier kunnen reserveren als wij vooraf weten wat de reden van komst is.

Om een afspraak te maken voor een onderzoek of behandeling en voor herhalingsrecepten van medicijnen en dieetvoeders, kunt u maandag t/m vrijdag bellen tussen 08:00 uur en 19:30 uur.

Als een afspraak onverhoopt niet door kan gaan, belt u dan tijdig af (24 uur van te voren)! Niet tijdig afgezegde consulten en behandelingen worden in rekening gebracht.

Apotheek

Voor het ophalen van medicijnen en voer kunt u op de praktijk terecht van maandag t/m vrijdag tussen 08:00 uur en 19:30 uur.

Als het gaat om spoed

Ook bij spoedeisende zaken raden we u ten zeerste aan om zo mogelijk eerst te bellen (0344-612976), zodat wij voorbereid zijn op de komst van de spoedpatiënt (zeker buiten de reguliere openingstijden!).

Ook buiten de openingsuren is er binnen onze dienstgroep van dierenartsen 24 uur per dag een dierenarts bereikbaar. U hoort via het antwoordapparaat welke dierenarts er spoeddienst heeft.

Telefonisch spreekuur

Elke maandag tot en met vrijdag hebben we een telefonisch spreekuur. Tijdens dit spreekuur krijgt u een dierenarts, of wanneer deze bezig is met een spoedgeval een paraveterinair, aan de telefoon. U kunt dan uitslagen opvragen en bespreken, bespreken hoe de voortgang is van een patiënt en andere vragen stellen over uw huisdier.

Dit spreekuur is van 09:00 tot 09:30 uur op 0344-612976

Omdat het vrij druk kan zijn en we wel graag iedereen van dienst willen zijn, vragen we u de gesprekken kort te houden.

Online afspraak maken / Bestelling plaatsen

Klik hier voor meer uitleg of ga verder.

Bellen is sneller!
0344-612976

Contactformulier

Wegens drukte kan het gebeuren dat het wat langer duurt, voordat u een reactie krijgt. Mocht dit niet gewenst zijn, dan kunt u ons beter bellen.