Ga naar de inhoud

Snel naar

Team

We werken in onze praktijk met een middelgroot team. Hierdoor zult u al snel iedereen kennen. En natuurlijk zullen wij u en uw huisdier zo ook sneller leren kennen. Aan de andere kant is het team wel groot genoeg om ons ieder afzonderlijk te kunnen toeleggen op bepaalde doelgebieden. Zo hebben alle dierenartsen en ook alle paraveterinairen naast de algemene dingen dus ook een gebied waar ze zich extra op hebben toegelegd. Hierdoor kunnen we als praktijk meer zelf , wat het prettiger voor u en leuker voor ons maakt.

Kernwaarden

Vriendelijkheid

Ons team zal niet groot worden, waardoor we elkaar en onze klanten goed kennen. We proberen te allen tijde mens en dier vriendelijk te woord te staan en te behandelen.

Verbondenheid

Als kleinschalige dierenkliniek voelen we een sterke verbondenheid met onze patiënten en eigenaren. We zetten een stapje extra met overleg met specialisten, comfortabele zorg en aandacht voor specifieke wensen.

Verbetering

We streven voortdurend naar verbetering en uitmuntendheid in alle aspecten. Jaarlijks evalueren en implementeren we verbeteringen.

afbeelding over Historie

Historie

Voorheen een K.I.-station voor koeien, werd Culemborgse Grintweg 2 in Tiel later een dierenartsenpraktijk. Het pand herinnert nog aan die tijd, met ringen aan de gevel en een oude houten paal in de wachtkamer waar koeien vroeger werden vastgebonden. De praktijk breidde zich uit en richtte zich steeds meer op gezelschapsdieren. Sinds 1990 behandelt Dierenkliniek Tiel-Drumpt alleen nog gezelschapsdieren. Na overname in 1997 groeide de praktijk, en in 2001 en 2003 werden het interieur en de diagnostische mogelijkheden verbeterd. Het team van vijf dierenartsen en zeven paraveterinairen biedt nu moderne zorg in Tiel en omstreken.

arrow Lees meer over onze historie

Onze ruimtes

Verken onze unieke kliniek met verborgen ruimtes en ontdek de diverse functionele ruimtes die onze praktijk biedt. Neem een virtuele rondleiding en krijg een exclusief kijkje achter de schermen. Er valt meer te ontdekken dan je verwacht!