Ga naar de inhoud
hero afbeelding blog

Beter parkeren bij de dierenarts van Tiel – Drumpt

Er is een nieuw parkeerterrein aangelegd naast de dierenartsenpraktijk!
Dierenkliniek Tiel-Drumpt: Het nieuwe parkeerterrein bij dierenkliniek Tiel-Drumpt is eindelijk open.
Parkeergelegenheid bij de dierenarts in Tiel

Toen onze praktijk nog relatief jong was, was er voldoende gelegenheid tot parkeren op het strookje parkeerterrein rechts naast de praktijk. Nu het echter drukker is geworden de afgelopen jaren, is het parkeren ook lastiger geworden. Enerzijds omdat de parkeerstrook soms vol staat met auto’s en men er dus niet op kan rijden. Anderzijds kan het lastig zijn om achterwaarts weer van het terrein af te komen, als er veel auto’s en fietsen staan of als er veel verkeer is op de weg. Veel mensen zetten dan ook noodgedwongen, hun auto langs de weg. Dit is geen ideale situatie.

Jaren geleden zijn we al begonnen met het zoeken naar een oplossing voor het parkeerprobleem. Helaas liepen verschillende eerdere pogingen echter op niks uit.

Ondertussen hebben ook steeds meer klanten van buiten Tiel ons gevonden. Wanneer men bijvoorbeeld uit Ophemert, Buren, Maurik, Echtelt, Wamel, Ingen of Eck en Wiel komt, dan komt men meestal niet op de fiets. Hiermee werd de vraag naar extra parkeerruimte steeds prangender.

We hebben nu eindelijk goed nieuws. We zijn razend trots dat we een oplossing voor de krappe parkeerruimte hebben gevonden. Het heeft veel moeite en tijd gekost, maar eindelijk is het zover. We hebben een nieuw parkeerterrein! Het parkeren bij uw dierenarts in Tiel wordt zo een stuk gemakkelijker.

Dierenkliniek Tiel-Drumpt: De nieuwe parkeerplek bij de dierenarts in Tiel
Het oude parkeren blijft bestaan

Voor de snelle boodschappen kunt u nog steeds op uw oude vertrouwde plekje rechts naast de praktijk terecht. Graag bij het parkeren er wel op letten dat u geheel rechts parkeert, zodat de mensen die achter de praktijk wonen nog steeds het terrein op en af kunnen rijden. Het geasfalteerde en bestrate stuk is van de dierenkliniek. Hier komt ook een rek voor de fietsen, zodat deze niet meer tegen hek van de buren gezet hoeven te worden.

Het nieuwe parkeren komt erbij

We hebben nu ook een nieuw parkeerterrein. Wanneer u vanuit Tiel komt, dan is het net over de drempel heen aan de rechterkant. Wanneer u van buiten Tiel komt, is het net voor de drempel links. De nieuwe oprit is te herkennen aan ons lichtbord en is tijdens openingsuren open voor onze bezoekers.

Dierenkliniek Tiel-Drumpt: Een betere parkeerplek bij de dierenarts.
Dierenkliniek Tiel-Drumpt: Er is een brede ingang naar het parkeerterrein van de dierenarts.

De oprit is dusdanig breed dat hij geschikt is voor verkeer in twee richtingen. Op die manier kunnen anderen gewoon het terrein afrijden, terwijl u het terrein opkomt. Geen gedoe meer met achteruit rijden en dergelijke.

U komt via deze oprit op een ruime parkeerplaats waar u eenvoudig uw auto kunt parkeren en waarna u binnendoor naar de ingang kunt lopen.

Dierenkliniek Tiel-Drumpt: Nu kun je zelfs draaien op de parkeerplaats van de dierenarts in Tiel - Drumpt
We hebben een ruim parkeerterrein.
Dierenkliniek Tiel-Drumpt: Je kunt binnendoor naar de ingang van de dierenkliniek in Tiel - Drumpt.

Hierbij hoeft u niet over de weg, wat voor u, uw huisdier en eventuele kinderen een stuk prettiger en veiliger is. Wanneer uw bezoek is afgelopen, wandelt u weer rustig en veilig terug naar uw auto en kunt u op uw gemak instappen en van het terrein afrijden.

Door de uitbreiding van de parkeergelegenheid hoeven er geen auto’s meer langs de weg gezet te worden. Voorheen hadden we geen keus, maar de situatie was onprettig voor onze bezoekers en lastig voor omwonenden. Nu hebben we parkeergelegenheid genoeg en is het dus niet meer nodig een plekje langs de weg te zoeken.

Deze verbetering in bereikbaarheid was niet gemakkelijk, maar het is het naar onze mening meer dan waard! We hopen dan ook dat al onze klanten en patiënten er net zo blij mee zullen zijn als wij en ons nog gemakkelijker kunnen vinden.

Dierenkliniek Tiel-Drumpt: Een schematische weergave van het parkeren bij de dierenarts in Tiel.