Dierenarts voor Buren

Heeft u een nieuwe pup of kitten? Of is uw huisdier ziek? Of u wilt graag de verschillende opties bespreken voor het steriliseren of castreren van uw hond, konijn of kat? Voor deze en vele andere zaken en zorgen bent u bij ons aan het juiste adres. Centraal gelegen in de Betuwe zijn wij de dierenarts voor Buren. Wij verwelkomen u graag met uw hond, kat, konijn, knaagdier of vogel. Vanwege onze gunstige locatie aan de rand van Tiel zijn we makkelijk bereikbaar. Daarnaast beschikken we over een groot en makkelijk te bereiken parkeerplaats. Voor onze ligging, klik hier. Wilt u in contact met ons komen klik hier.

Dierenkliniek Tiel-Drumpt: Er is een brede ingang naar het parkeerterrein van de dierenarts.
Dierenkliniek Tiel-Drumpt: Met onze huisdieren zijn we als 2 handen op 1 buik.
Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Als gedreven dierenartsen willen we graag de beste zorg bieden en er steeds voor zorgen dat onze kennis en methoden up to date zijn. Wij bieden daarom moderne methoden aan voor het doen van bloedonderzoek, beeldvorming zoals radiografieën en echo’s en scopieën. Een scopie is een methode waarbij met behulp van een cameraatje onderzoek kan worden gedaan van bijvoorbeeld de neusholte (rhinoscopie) of de urinewegen, bijvoorbeeld voor het verwijderen van blaassteentjes. Ook laporoscopisch steriliseren behoort tot de mogelijkheden. Tevens kunt u voor het maken van officiële HD of ED foto’s bij ons terecht.

Dierenkliniek Tiel-Drumpt: Als dierenarts voor Buren, kunt u bij ons ook terecht voor laparoscopische sterilisaties van uw hond.Laparoscopische sterilisatie van een hond.
Diervoeding

Voor verschillende merken A-klasse diervoeding, zoals o.a. Royal Canin, Hill’s, Trovet en Sanimed beschikken wij over een uitgebreid assortiment. We hebben de mogelijkheid andere merken voer voor u te bestellen. Daarnaast zijn wij officieel verkooppunt van Carnibest versvlees voer. Ook voor andere dieren, zoals konijnen, cavia’s, ratten en vogels hebben wij voer op voorraad.

carnibest, Dierenkliniek Tiel-Drumpt is distributiepunt van Tiel en omstreken.Afhaalpunt voor Carnibest vers vleesvoeding.

Tot slot..

Uiteraard is dit nog niet alles. Ook tandheelkunde voor uw dier behoort tot de mogelijkheden. Heeft uw een hond of kat een gedragsprobleem? Dan staan wij u bij met zorg en advies in de vorm van een gedragsconsult. Ook voor effectieve ontvlooiing- en ontwormingsmiddelen en producten tegen teken bent u bij ons aan het goede adres, of wanneer u op zoek bent naar veilig speelgoed of verantwoorde tussendoortjes. En of u nu met uw zieke dier komt, of gewoon om even kennis te maken, u wordt altijd met open armen ontvangen.

Geïnteresseerd?

Spring dan binnen of neem contact met ons op.

U kunt ons ook bereiken via Facebook en Google+.

Of maak een online afspraak.