Dierenarts voor Maurik

Woont u in Maurik en bent u op zoek naar een dierenarts voor Maurik? Bijvoorbeeld omdat uw dier last heeft van jeuk, braken of diarree? Of heeft u net een nieuwe pup of kitten in huis en heeft u behoefte aan goede zorg en advies omtrent vaccinatie en chippen? Heeft u wellicht een konijn of cavia en eet hij of zij niet goed? Overweeg dan eens een kijkje te nemen bij onze dierenartspraktijk voor gezelschapsdieren.
Dierenkliniek Tiel-Drumpt staat klaar voor huisdieren en eigenaren uit de wijde omtrek, dus ook vanuit Maurik bent u van harte welkom. Gezien onze gunstige aansluiting op de snelweg en binnenwegen zijn we goed bereikbaar (zie route). Wanneer u bij ons binnenstapt, helpen onze assistentes u graag verder, en wanneer nodig hebben we drie dierenartsen beschikbaar voor u. Voor meer informatie over wie wij zijn, zie ons team.

Dierenkliniek Tiel-Drumpt: met liefde voor onze patiënten.
Dierenkliniek Tiel-Drumpt: Dierenarts voor Maurik: We maken met grote regelmaat röntgenfoto's.
Wat kunt u van ons verwachten?

Het is vanzelfsprekend dat u voor uw dier graag de beste dierenarts wilt. Als gedreven dierenartsen willen wij u graag de beste zorg bieden op het gebied van algemene diergeneeskunde, diagnostiek, tandheelkunde en chirurgie. Ook preventie, dus advies met betrekking tot het voorkomen van ziekten staat bij ons hoog in het vaandel. Wij staan voor deskundige zorg, veilig opereren, goede communicatie en gedegen begeleiding.

Diagnostische & chirurgische mogelijkheden

In onze praktijk kunt u terecht voor allerhande diagnostiek zoals uitgebreid bloedonderzoek, urine- en ontlastingsonderzoek, het maken van officiële röntgenfoto’s van elleboog en heupen en het maken van drachtecho’s of een echo van de buik van uw dier.

Ook bieden wij kijkoperaties, zoals laparoscopisch steriliseren aan. Wilt u graag antistoffen bepalen voor vaccinatie van uw hond of kat? Dan behoort titreren voor antistoffen tot de mogelijkheden. Uiteraard kunt u ook voor de meer gangbare ingrepen zoals sterilisatie, castratie, gebitsreiniging bij hond of kat of het slijpen van de tanden en kiezen van uw konijn bij ons terecht.

Extra’s

Kunt u wel wat hulp gebruiken omdat uw dier op dieet moet? Of maakt u zich zorgen over het gedrag van uw hond of kat? Dan bieden wij hiervoor intensieve begeleiding aan. Ook een speciaal kitten- of puppyconsult behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast kunt u zich bij ons laten informeren over de juiste speeltjes, huidverzorgingsproducten, tandverzorgingsproducten en middelen tegen vlooien, teken en wormen voor uw dier. Ook zijn wij erkend verkooppunt van Carnibest vers vlees voeding.

Daarnaast is het prettig dat u bij ons makkelijk kunt parkeren op het ruime parkeerterrein naast de praktijk. Zowel het erop als eraf rijden is eenvoudig.

Dierenkliniek Tiel-Drumpt: Er is voldoende ruimte voor de bezoekers van onze dierenkliniek.
Dierenkliniek Tiel-Drumpt: Dierenarts voor Maurik: we hebben een ruime variatie aan speeltjes.
Heeft u behoefte aan een betrokken en goede dierenarts?

Neem dan eens een kijkje op de rest van onze website. Of klik door naar onze pagina op Facebook of Google+.

Natuurlijk kunt u ook een online afspraak maken of bellen op telefoonnummer: 0344-612976

We verwelkomen u graag!

maak een online afspraak
Dierenkliniek Tiel-Drumpt: Het adres voor uw zieke hond, kat, konijn, cavia en fret