Dierenarts voor Asch

Wat zoekt u?

Op zoek naar een betrokken dierenarts in de buurt van Asch, met oog voor u en uw dier en een grote variatie aan mogelijkheden voor diagnostiek en behandeling? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Of dit nu is met een hond, kat, konijn, cavia of ander knaagdier.

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door één van onze assistentes. U kunt bij hen terecht voor het maken van een afspraak, het afhalen van ontworming en ontvlooing, bestelde medicijnen, of ze helpt u wanneer u op zoek bent naar een specifiek voer of speeltje. Ook worden de nodige knuffels uitgedeeld aan onze viervoeters.

Dierenkliniek Tiel-Drumpt: Wij zijn zeker ook dierenarts voor Asch.

Ons team bestaat uit 3 vaste dierenartsen en 4 assistentes. Allemaal doen we ons uiterste best u en uw dier zo goed mogelijk te helpen. Als uw dier ziek is doen we dit door het uitgebreid bespreken van de klachten van uw dier, een grondig lichamelijk onderzoek en het bespreken van de mogelijkheden voor verder onderzoek en behandeling. We hebben veel ervaring met konijnen, cavia’s en andere knaagdieren. Ook heeft ieder van ons zich meer toegelegd op één of meerdere specifieke vakgebieden, zoals oogheelkunde en de geneeskunde van vogels. Voorbeelden van onderzoeken die we op de praktijk kunnen uitvoeren zijn bloedonderzoek, urineonderzoek en ontlastingsonderzoek, het maken van röntgenfoto’s of een echo, het meten van de bloeddruk, het nemen van biopten of het uitvoeren van een scopie (kijkoperatie). Wat betreft behandeling zijn er ook verschillende mogelijkheden, zoals het operatief verwijderen van tumoren en gebitsbehandelingen. Ook voor lasertherapie kunt u bij ons terecht. Met deze relatief nieuwe behandelmethode hebben we al veel dieren met pijnklachten en wonden kunnen helpen.

Dierenkliniek Tiel-Drumpt: Met behulp van de echo is elk type blaassteen te zien bij hond en kat.

Echo beeld van blaasstenen bij de hond.

Wanneer uw dier niet ziek is, maar u wilt het gebit laten reinigen of als u een afspraak wilt maken voor sterilisatie of castratie dan kan dat natuurlijk. Wij hebben de mogelijkheden tot chirurgische of chemische castratie en laparoscopische sterilisatie. We hechten erg veel waarde aan veiligheid en steriliteit tijdens de operaties. Daarom hebben we gekozen voor een aparte operatiekamer met daarin hoogwaardige anesthesie apparatuur, speciale operatiekleding en schoenen.

Wat betreft het vaccinatie schema, hiervoor volgen we de adviezen van de virologen van de universiteit van Utrecht.

Twijfelt u echter of u uw dier wilt laten enten, dan is het mogelijk door ons een titratie te laten uitvoeren van de antistoffen. Met titreren kan voor bepaalde ziekten worden gekeken of het dier nog voldoende antistoffen heeft of dat het weer tijd is voor een vaccinatie.

Dierenkliniek Tiel-Drumpt: Dierenarts voor Asch: Wij hechten veel waarde aan steriliteit tijdens operaties.

Een goed voer dat geschikt is voor uw dier, of het gezond is of ziek, is erg belangrijk. Daarom kunt u bij ons uit een groot aantal merken en voeders kiezen. Geeft u uw dier liever vleesvoeding, dan kunt u bij ons terecht voor Carnibest vers vlees, waar wij officieel verkooppunt van zijn. Mochten we onverhoopt toch iets niet op voorraad hebben, dan kunnen we dit voor u bestellen. U kunt ook extra begeleiding krijgen wanneer u uw dier wilt laten afvallen.

Dierenkliniek Tiel-Drumpt: Dierenarts voor Asch, ook wat begeleiding betreft. Denk bijvoorbeeld aan het helpen bij het laten afvallen.

Dierenkliniek Tiel-Drumpt: Onze keuze in voer is ruim; van onder andere Royal canin, Trovet, Hill's tot Carnibest vers vlees voer.

Onze dierenartspraktijk bevindt zich aan de rand van Tiel, en is via de N834 vanuit Asch gemakkelijk te bereiken.

We heten u graag welkom tijdens onze ruime openingstijden! Ook kunt u vrijblijvend telefonisch contact opnemen via 0344-612976.

maak online een afspraak
Dierenkliniek Tiel-Drumpt: Hoe kom je van Asch bij je dierenarts?

We hebben een ruim parkeerterrein. Wanneer u vanuit Tiel komt, dan is het net over de drempel heen aan de rechterkant. Wanneer u van buiten Tiel komt, is het net voor de drempel links. De nieuwe oprit is te herkennen aan ons lichtbord en is tijdens openingsuren open voor onze bezoekers.

Dierenkliniek Tiel-Drumpt: Via de A15 is onze dierenarts makkelijk te bereiken.