Dierenkliniek Tiel-Drumpt: Dierenarts voor Wamel: We hebben ook een dierenarts die vogels behandeld.

Dierenarts voor Echteld

Wij gaan voor kwaliteit, veiligheid en liefde voor elk huisdier, groot of klein.
ZiektenBlogContactgegevens

Bent u op zoek naar een dierenarts met aandacht en liefdevolle zorg voor uw huisdier? Dan bent u bij Dierenkliniek Tiel-Drumpt aan het juiste adres. Onze praktijk bestaat uit 3 dierenartsen en 4 paraveterinairen en is daarmee een hecht en goed op elkaar ingespeeld team. Goede diagnostiek, goed luisteren en daardoor de meest optimale behandeling staan voorop in het behouden van een gezonde hond, kat, fret, konijn, cavia of andere kleine knagers. Ons vak geeft ons plezier maar ook het leren kennen en het contact met onze vaste klanten.

Dierenkliniek Tiel-Drumpt: Dierenarts voor Echteld: Kittens slapend op de behandeltafel.De behandeltafel lijkt niet veel stress te veroorzaken.

Preventieve zorg, zoals behandelingen tegen vlooien, teken en wormen, staat hoog op ons prioriteitenlijstje. Wanneer uw dier meegaat naar het buitenland, is er vaak aanvullende parasietenbestrijding nodig. Onze vakkundig opgeleide assistentes kunnen u hier uitstekend over informeren. Verder heeft één van onze assistentes zich verdiept in gedragsproblemen, zodat u met tips en tricks aan de slag kunt. Heeft u een nieuwe pup of kitten? Wij bieden kosteloos puppy- en kittenconsulten aan.

De praktijk beschikt over een uitgebreid assortiment aan voeding, zowel onderhoudsvoeding als speciale dieetvoeding, zoals blaasgruis- of nierdieet. Tevens zijn wij officieel verkooppunt van Carnibest vleesvoeding.

Dierenkliniek Tiel-Drumpt: Dierenarts voor Echteld: We hebben bijvoorbeeld de mogelijkheid van het puppyconsult.Er is de mogelijkheid van puppyconsulten.

In onze tot dierenkliniek verbouwd boerderijpand, staan we voor u klaar om uw dier gezond te houden. Door de uitgebreide diagnostische mogelijkheden, zoals digitale röntgenfoto’s, echoscopie, urineonderzoek en bloedonderzoek wordt het maken van de juiste diagnose een stuk eenvoudiger.

In de praktijk worden onder andere laparoscopische operaties uitgevoerd, zoals sterilisatie. Ook worden er officiële HD- en ED-foto’s gemaakt en staat er een gespecialiseerd echo-apparaat klaar voor het maken van echo’s, waaronder drachtecho’s.

Wat betreft het vaccineren volgen wij het advies van de viroloog van de Universiteit Diergeneeskunde. Als u meer zekerheid wilt hebben over de vaccinatiestatus van uw dier, zodat u zeker weet dat hij of zij over de juiste hoeveelheid antilichamen beschikt, dan kunnen we dat onderzoeken via titratie.

Voor lasertherapie bent u bij ons ook op de juiste plaats. We beschikken over een klasse 4-laser, die ingezet wordt voor een eenmalige laserbehandeling, of een meerweekse therapie.

Natuurlijk zijn de meer gangbare operatieve ingrepen, zoals sterilisaties en castraties mogelijk. De reiniging en behandeling aan het gebit van honden en katten en de reiniging of het bijwerken van tanden en kiezen van konijnen en cavia’s zijn ook mogelijk.

Dierenkliniek Tiel-Drumpt: Dierenarts voor Echteld: Lasertherapie bij de hond.Lasertherapie

We doen net dat stapje extra voor onze patiëntjes. Dit ziet u terug in onze speciale kattenopname, waarbij de gehele ruimte verwarmd kan worden, zodat dieren in een aangename omgeving wakker worden uit hun narcose. De hondenopname (die los staat van de kattenopname) kan ook verwarmd worden en de hokken zijn hier voorzien van dikke kussens om lekker op te kunnen liggen.

Dierenkliniek Tiel-Drumpt: Dierenarts voor Echteld: We hebben een aparte kattenopname."Je kunt de deur wel openzetten maar ik wil er niet uit. Het is best gezellig."

Dierenkliniek Tiel – Drumpt is ten opzichte van Echteld gunstig gelegen, dichtbij de A15 aan de rand van Tiel-West.

Als u een dierenarts voor Echteld zoekt, maak dan gerust eens een afspraak!

U bereikt ons op telefoonnummer: 0344-612976

of u kunt online een afspraak maken.

 

U bent van harte welkom.

Dierenkliniek Tiel-Drumpt: Dierenarts voor Echteld: Via de telefoon is er 7 dagen per week 24 uur per dag een dierenarts bereikbaar.

U parkeert gewoon naast onze praktijk op een groot parkeerterrein. U kunt vervolgens binnendoor naar de voordeur lopen. Na uw bezoek aan onze dierenarts, kunt u weer eenvoudig van het parkeerterrein af rijden.

Dierenkliniek Tiel-Drumpt: Je kunt binnendoor naar de ingang van de dierenkliniek in Tiel - Drumpt.
Heeft uw huisdier ergens last van? Aarzel niet en laat het ons weten.