Ga naar de inhoud
Wat kunnen we?

Qua diagnostiek hebben we een variatie aan mogelijkheden tot onze beschikking. We kunnen in de praktijk verschillende bloedonderzoeken uitvoeren. Ook als u wilt titreren om te kijken of uw dier weer gevaccineerd moet worden, voeren we dit bloed onderzoek zelf uit. Daarnaast doen we onderzoek van urine en ontlasting en maken we bijvoorbeeld huidafkrabsels wanneer we mijten vermoeden. We beschikken over digitale röntgen en een echoapparaat van hoge kwaliteit. Hier kunnen we gebruik van maken bij ziekte, maar ook officiële HD röntgenfoto’s of een dracht echo zijn mogelijk. Verder voeren we bloeddrukmetingen bij de kat uit en kunt u bij ons terecht voor tandheelkunde en chirurgie. We bieden ook de mogelijkheid tot chemische castratie en het steriliseren via laparoscopie. Verder beschikken we over een klasse 4 laser voor het uitvoeren van een laserbehandeling of een complete lasertherapie.

Dierenkliniek Tiel-Drumpt: Dierenarts voor Wamel: Met de dracht echo is te zien of de kittens of pups leven.
Een dracht echo van een pup.
Dierenkliniek Tiel-Drumpt: Dierenarts voor Wamel: We doen allerlei laboratorium onderzoeken, ook microscopisch onderzoek.
We kunnen veel laboratorium onderzoek zelf doen, waaronder microscopisch onderzoek.
Dierenkliniek Tiel-Drumpt: Een gebitsbehandeling bij de hond.
Gasnarcose en een goede bewaking zijn ook heel belangrijk tijdens een gebitsbehandeling.
Dierenkliniek Tiel-Drumpt: Dierenarts voor Wamel: Enten is belangrijk, met of zonder titreer begeleiding.
Behalve vaccineren kunnen we ook titreren.
Wat hebben we?

Preventie van ziekten is net zo belangrijk als het behandelen van problemen. We beschikken over een breed assortiment aan ontworming en producten voor de bestrijding van vlooien, teken en andere parasieten. Dit is zowel in Nederland als wanneer u uw dier meeneemt naar het buitenland erg belangrijk. De producten veranderen steeds, in samenspraak met u bekijken we wat het meest geschikt is voor uw dier.

Wanneer uw dier overgewicht heeft, en het lukt niet uw dier gewicht te laten verliezen, dan kunt u bij ons extra begeleiding en voeradvies krijgen. Voeding speelt over het algemeen een belangrijke rol bij het voorkomen van ziekten. U kunt bij ons kiezen uit verschillende merken zoals Hill’s, Sanimed, Royal Canin, Trovet en Carnibest vleesvoeding tegen schappelijke prijzen. Zowel de normale voeding als specifieke diëten voor bijvoorbeeld de nieren, blaasgruis, suikerziekte of voedselovergevoeligheid. Merken of diëten die we niet voorradig hebben kunnen we meestal voor u bestellen. Voor konijnen en knaagdieren is een goed voer zeer belangrijk voor het gebit en een goede maagdarmwerking. U kunt bij ons onder andere Trovet en  Science Selective halen. Tot slot bieden wij ook adviezen op het gebied van gedrag.

Dierenkliniek Tiel-Drumpt: Dierenarts voor Wamel: We hebben voer voor de grote en de kleine hond.
We hebben voor kleine maar ook grote honden.
Dierenkliniek Tiel-Drumpt: Dierenarts voor Wamel: We hebben duidelijk lekker voer voor de kat.
Natuurlijk hebben we ook erg lekker voer voor katten.
Waar zitten we?

Onze dierenkliniek is gevestigd in Tiel, vlak naast de A15. We zijn makkelijk, goed en snel bereikbaar en hebben een groot parkeerterrein. Hierdoor zijn we zeker ook de dierenarts voor Wamel.

Dierenkliniek Tiel-Drumpt: Via de A15 is onze dierenarts makkelijk te bereiken.

Bent u op zoek naar een betrokken en integere dierenarts in de omgeving van Wamel? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt langskomen in de praktijk, maar ons ook telefonisch bereiken op 0344-612976.

We heten u van harte welkom!

Dierenkliniek Tiel-Drumpt: Dierenarts voor Wamel: Snel naar de dierenarts.
Dus indien het nodig is, dan snel naar Dierenkliniek Tiel-Drumpt