Ga naar de inhoud
hero afbeelding blog

Eindelijk is het zover, Dierenkliniek Tiel-Drumpt gaat verbouwen.

Mocht u de komende maanden bij ons een afspraak hebben, kijk dan goed om u heen. Het klinkt misschien een beetje nostalgisch, maar aan het einde van dit jaar zullen veel dingen er anders uitzien. Dit is dan ook het moment om bewust te kijken hoe de praktijk er nu uitziet. Als alles klaar is, zult u merken dat er nog maar een beperkt aantal dingen hetzelfde gebleven zijn. Oftewel, we gaan verbouwen.

Dierenkliniek Tiel-Drumpt gaat verbouwen: Onze gang zoals het er nu uitziet.
Wanneer gaan we verbouwen?

Degenen die ons al langer kennen, weten dat we altijd vooruit willen. Ons doel is om onze patiënten steeds beter te kunnen helpen en om het voor de klant zo prettig mogelijk te maken. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we altijd blijven investeren in de praktijk.

Dierenkliniek Tiel-Drumpt gaat verbouwen: Het parkeerterrein
Een ruim parkeerterrein

Met elke investering proberen we een bepaalde verbetering door te voeren. De laatste 2 grote verbeteringen waren in 2018 en 2021. In 2018 hebben we het parkeerterrein aangepakt, in 2021 is het dak van de praktijk gerenoveerd en nu komt de grote volgende stap.

Dierenkliniek Tiel-Drumpt gaat verbouwen: Ons oude dak
Oud
Dierenkliniek Tiel-Drumpt gaat verbouwen: Het gerenoveerde dak
Nieuw

Wat er nu gaat gebeuren is een hele grote en ingrijpende stap, eigenlijk de grootste tot nu toe. Hier hebben we lang naar toe gewerkt en we zijn blij dat het eindelijk zover is: we gaan stevig verbouwen! 

We verwachten begin maart van dit jaar (2022) te gaan starten.

Doel van de verbouwing

Waarom gaan we verbouwen? Er is niet één doel dat we willen bereiken, maar we willen in een keer heel veel doelen bereiken met deze verbouwing. 

We krijgen regelmatig feedback van onze klanten. Gelukkig is het meestal positief, maar we hielden onze oren natuurlijk ook altijd open voor opbouwende terugkoppeling. We hebben hier goed naar geluisterd en overdacht of het dingen waren waar we wat mee konden en moesten. Natuurlijk kunnen we niet alle zaken oplossen, maar we streven er wel altijd naar. Uit deze opbouwende feedback hebben we, in de loop der jaren, een selectie gemaakt van wat wij de belangrijkste punten vinden en waar we denken iets mee te kunnen doen. We hopen nu een aanzienlijk deel hiervan te kunnen aanpakken. 

Wat er exact gaat veranderen zullen we komende periode op de website stukje voor stukje uit de doeken gaan doen. Maar het doel is:

  • We willen het voor u als klant prettiger maken. 
  • We willen het voor onze patiëntjes nog prettiger maken.
  • We willen het voor onze patiëntjes nog veiliger maken. 
  • We willen onze GVP (Good Veterinary Practice) verder verbeteren.
  • Natuurlijk willen we het ook prettiger maken voor ons personeel wat, voor en achter de schermen, keihard werkt om het allemaal zo goed mogelijk te doen voor onze patiënten en klanten. 
  • Tenslotte willen we gewoon supertrots kunnen zijn op onze praktijk. Iets wat we als team samen met u als onze klant in al die jaren hebben opgebouwd.

Het uiteindelijke doel is om hierna weer vele jaren met groot plezier verder te kunnen en ons weer te kunnen richten op een serie andere verbeteringen.

Overlast

Helaas gaat er aan elke verbetering een periode vooraf met overlast. In dit geval gaan we er zeer zeker niet aan ontkomen.Er zal geregeld sprake zijn van extra geluid in de praktijk en ook kunt u werklui zien lopen, zowel binnen als buiten.

Het parkeerterrein zal een deel van de tijd minder groot zijn. Er komen tijdelijk barakken buiten om het spreekuur zoveel mogelijk door te laten gaan. We doen natuurlijk ons best om de eventuele overlast tot een minimum te beperken. Soms kunnen er mogelijk onvoorziene dingen gebeuren, waardoor afspraken misschien wat kunnen uitlopen. Om dit zo veel mogelijk te beperken hebben we ondertussen al maatregelen genomen. Zo hebben we er per 1 maart een extra dierenartsbij. We hopen bij overlast, die we niet volledig kunnen tegengaan, op uw begrip. Uiteindelijk verwachten we dat u ook blij zal worden van de veranderingen.

Uiteindelijk
We weten zeker dat het uiteindelijke resultaat dit allemaal waard gaat zijn.

Welke veranderingen er precies worden doorgevoerd, zijn te veel om hier even te benoemen. Daarnaast doet dat geen recht aan alle energie en moeite die erin gestoken wordt.

Houd onze website in de gaten, waar we regelmatig een update zullen plaatsen over wat er is gedaan en waarom wij denken dat dit een duidelijke vooruitgang is. Hierbij zullen we de belangrijkste dingen de revue laten passeren. Natuurlijk zijn er ook aanpassingen achter de schermen die voor u minder interessant zullen zijn, maar wel veel impact hebben. Deze worden minder gedetailleerd genoemd, maar niet achterwege gelaten. Op deze manier willen we u zoveel mogelijk betrekken bij het proces van de verbouwing.

Het wordt even doorzetten, maar het resultaat mag er zijn!

Groeten van het nu al super trotse team van Dierenkliniek Tiel-Drumpt.