Dierenarts Passewaaij

U woont in Passewaaij of bent er net komen wonen, en u zoekt een dierenarts in de buurt? Ons team van dierenkliniek Tiel-Drumpt verwelkomt u en uw huisdier graag in onze dierenartspraktijk! We bevinden ons vlak om de hoek en zijn vanuit Passewaaij snel en eenvoudig te bereiken.

We geven u graag een warme ontvangst en staan klaar voor al uw vragen en zorgen, wanneer uw dier wat mankeert. Maar ook wanneer u op zoek bent naar de juiste voeding, preventieve geneesmiddelen of producten als speeltjes en onderhoudsproducten voor de vacht en het gebit zijn we er voor u. Kortom als u denkt aan dierenarts Passewaaij, kom dan eens kennismaken en kijk of we bij elkaar passen.

Onze speerpunten

We onderhouden onze kennis en breiden deze steeds verder uit door middel van het volgen van nascholingen. U kunt bij ons terecht voor een variatie aan onderzoeksmogelijkheden en chirurgische ingrepen. Hieronder vallen bijvoorbeeld het doen van een groot aantal bloedonderzoeken en urine- en ontlastingsonderzoek. Ook kunt u bij ons ook het bloed van uw hond laten onderzoeken op antistoffen alvorens over te gaan tot vaccinatie, het zogenoemde titreren. Verder voeren we drachtecho’s uit en is het uiteraard ook mogelijk een buikecho te laten maken. Daarnaast hebben wij een digitale röntgen, waarmee we naast de gewone foto’s ook officiële heup- en elleboogfoto’s maken. Op het gebied van diagnostiek en chirurgie voeren wij ook ingrepen uit met behulp van een scoop, zoals de laparoscopische sterilisatie van de teef, en het verwijderen van blaassteentjes via de plasbuis van de teef. Andere onderzoeken waarvoor u bij ons terecht kunt, zijn bijvoorbeeld een bloeddrukmeting of het meten van de oogboldruk. Heeft u specifieke vragen omtrent een bepaald onderzoek of behandeling, neem dan contact met ons op.

Dierenkliniek Tiel-Drumpt: Een vriendelijke benadering en met aandacht voor uw huisdier.

Ons team bestaande uit 3 dierenartsen en 4 assistentes, streeft ernaar steeds de beste zorg te leveren volgens de nieuwste inzichten, en we doen dit met liefde en aandacht voor uw dier. Communicatie met u als eigenaar neemt daar een belangrijke plek bij in.

Dierenkliniek Tiel-Drumpt: We hebben een dierenarts assistente die met behulp van begeleiding en aangepast voer, u kan helpen om uw dier op een goed gewicht te krijgen en te houden.
En wat nog meer..

Is uw dier niet ziek, maar wilt u graag voorkomen dat uw dier last krijgt van bijvoorbeeld parasieten of gebitsproblemen? Dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. We hebben de nieuwste middelen tegen vlooien, teken en wormen en vinden altijd wel een middel dat bij u en uw dier past. Ook kunnen we u adviseren over onderhoud van het gebit van uw dier, door middel van tandenpoetsen of met behulp van speciale producten of voeding. Op het gebied van voeding kunt u voor bijna alle Premium merken bij ons terecht, zoals Royal Canin, Hill’s, Trovet en Sanimed. Daarnaast hebben we, als officieel verkooppunt, Carnibest vers vlees voeding in het assortiment. Mocht de voeding van uw dier hier niet tussen zitten, dan kunnen wij het desgewenste voer vaak voor u bestellen. Houdt uw dier van veel en lekker eten, en is hij of zij eigenlijk te zwaar?

In dat geval geven we graag advies over gewichtsverlies en/of kunt u deelnemen aan ons speciale afvaltraject. Hiermee wordt u extra ondersteund wanneer het u niet zelf lukt uw dier te laten afvallen. Voor problemen omtrent het gedrag van uw dier kunt u bij ons een speciaal gedragsconsult inplannen.

Dierenkliniek Tiel-Drumpt: Voor een spoedgeval is er 24 uur per dag, 7 dagen per week een dierenarts oproepbaar.

 

Zoekt u een dierenarts die vanuit Passewaaij goed te bereiken is? En bent u benieuwd naar onze praktijk, wilt u graag meer informatie of eens een kijkje komen nemen? Dat kan! Surf naar onze contactpagina voor ons adres en telefoonnummer. Ook kunt u ons uiteraard vinden op Facebook en Google+.

Dierenkliniek Tiel-Drumpt: Onze assistentes zijn vriendelijk en doen altijd hun best om u van dienst te zijn.
Dierenkliniek Tiel-Drumpt: Nu kun je zelfs draaien op de parkeerplaats van de dierenarts in Tiel - DrumptWe hebben een ruim parkeerterrein.